Milan Byg

Kom godt i gang:

Når du vil indgå aftale med en håndværker om reparationer/forandringer i dit hjem kan følgende råd være gode:

  • Gør dig helt sikker på, hvad det er du vil have udført

Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvad du ønsker at opnå – og dernæst, hvordan det vil kunne komme til at ske. Søg inspiration på nettet, eksempelvis Pinterest.dk – i byggemarkeder – eller få gode råd og vejledning hos MilanByg ApS.

  • Sørg for at få forandringen godt beskrevet – og særligt det som kan synes vanskeligt

Det er væsentligt at få konkretiseret hvad dine planer er. Det vil gøre det lettere at vejlede frem mod den helt rigtige løsning – og sikre en effektiv proces. Ønsker du tilbud fra mere end én virksomhed bør det også være det samme grundlag der gives pris på, så du har et godt grundlag at sammenligne på. For begge parters skyld er det godt med en skriftlig aftale, så der undgås tvivl om, hvad der helt præcist er aftalt.

  • Hav overblik over de samlede udgifter – og hvilke usikkerheder der står tilbage

Hvis der er afgivet tilbud på opgaven, så er prisen bindende. En overslagspris er derimod at betragte som et skøn. Det afgivne tilbud indeholder kun det arbejde der er beskrevet i aftalen, hvorfor der kan ligge yderligere udgifter her. I mange tilfælde kan det være nødvendigt at inddrage andre håndværksfaggrupper. Hos MilanByg ApS har vi maler, murer elektriker og blikkenslager som samarbejdspartnere. På den måde slipper du for selv at kommunikere med flere håndværkere. Det tager vi os af. Vi sikrer et fælles ”sprog” håndværkere imellem, minimere desuden risikoen for misforståelser samt sørge for, at tilbuddet kan blive ’alt inklusive’.

  • Lav aftale om hvornår arbejdet skal påbegyndes – og hvornår det skal være afsluttet.

Og start gerne i god tid – så det er muligt at være færdig til den tid du ønsker det.

 

Har du brug for et tilbud på en specifik opgave, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen i højre side, så vender vi tilbage snarest muligt.